Kódex Nyomda Kft.

A Kódex GMK 1983 szeptemberében alakult, 2000-től korlátolt felelősségű társaságként Kódex Nyomda Kft. néven folytatja tevékenységét. 1989-ben kezdték el könyvkötő és szövegszerkesztő tanulók gyakorlati képzését.

Korszerű nyomógépeken készítik az ügyviteli nyomtatványokat, kisebb és nagyobb példányszámú könyveket, puha- és keménytáblás, ragasztókötött és cérnafűzött kivitelben. A társaság a három nyomdai terület (formakészítés, nyomtatás, könyvkötészet) mellett bélyegzőkészítéssel is foglalkozik. A kisebb példányszámú nyomtatványokat digitális nyomtatással állítják elő.
– Könyvkötőink a szakdolgozatok, könyvek bekötése, javítása, egyedi díszdobozok készítése mellett kisnyomdák részére végeznek bérmunkákat – mondja Simon Béla ügyvezető.
Az elmúlt évben tevékenységüket társas- és egyéni vállalkozások teljes körű könyvelésével, mérlegkészítésével egészítették ki. Néhány hónappal ezelőtt pedig új üzletet nyitottak Pécsett, az Alkotmány utca 5/a szám alatt. A digitális nyomtatás mellett saját kiadású könyveiket, ajándéktárgyakat, írószereket árusítanak, és különféle nyomdai, egyedi könyvkötészeti munkák (díszdobozok, jegyzettömbök, asztali és falinaptárak, albumok, emlékkönyvek, stb) megrendelésére is van lehetőség.

A legjelentősebb könyvkiadások
A cég munkája során jelent meg a 25 kötetes Új Galaxis, valamint Békés Sándor vadász témájú könyvei. Néhány példány kapható még Szakál László: Magyarország történelmi szakácskönyvéből. Fenyvesi Csaba A világ különleges utazásai (4000 képet tartalmazó DVD-melléklettel) útleírása után ebben az évben a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál megnyitásakor jelent meg Jogi humor – újratöltve című könyve.

1 hozzászólás

  1. Wow, incredible weblog layout! How long have you ever been blogging for?
    you made blogging glance easy. The overall look of your website is fantastic, let
    alone the content material! You can see similar here sklep internetowy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük