A VOSZ elítéli Chikán Attila listázását

A VOSZ Elnöksége elítéli a Figyelő c. hetilap Chikán Attila közgazdászprofesszort, a VOSZ Gazdaságpolitikai Bizottságának elnökét sértő, valótlan és alaptalan állításait és helyreigazítást követel.
A VOSZ Elnöksége megdöbbenéssel és felháborodással fogadja, hogy – a Figyelő c. lap 2018. április 12-i számában megjelent „A spekuláns emberei” c. cikkben – a szerző Chikán Attilát, a VOSZ Gazdaságpolitikai Bizottságának elnökét (egykori minisztert, az MTA rendes tagját) sértő módon és igazságtalanul rossz színben tüntette fel. A VOSZ Elnöksége osztja Chikán professzornak a HírTv-ben kifejtett véleményét, miszerint nagyon szomorú és fenyegető, hogy célzott csoportosításban, nyilvános lajstromban tüntették fel egyetemi oktatók, jogvédők és intézményi munkatársak nevét.
A sajtótermék által használt minősítés és szövegkörnyezet alkalmas a megfélemlítésre, és egy letűnt korszak szellemiségét idézi azzal, hogy szélsőséges és becstelen állításokat tett közzé.
A VOSZ Elnöksége felháborítónak és megengedhetetlennek tartja a fent nevezett hetilap április 12-i megnyilvánulását és kiáll Chikán Attila valamint megbélyegzett társai mellett.
Fentiek alapján a VOSZ Elnöksége úgy határozott, hogy követeli a Figyelő helyreigazítását és felszólítja arra, hogy a jövőben tartózkodjon a hivatkozott cikkben tetten érhető uszító és megbélyegző, hazug állításoktól, továbbá tartsa be az újságírás írott és íratlan szabályait.

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

2 hozzászólás

  1. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my
    website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
    If you know of any please share. Kudos! You can read similar text here: List of Backlinks

  2. Wow, superb weblog format! How long have you ever been running a
    blog for? you made running a blog look easy. The total look of your web site
    is excellent, let alone the content! You can see similar here ecommerce

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük