Tolnay Tibor a VOSZ új elnöke

A vállalkozói érdekképviselet Küldöttgyűlése a mai napon elnökévé választotta Tolnay Tibort, a szervezet társelnökét. Megbízatása a 2021. évi tisztújító Küldöttgyűlésig tart.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a mai napon Küldöttgyűlést tartott, ahol a 2018. március 26-án elhunyt Demján Sándor utódjának megválasztása volt napirenden. A VOSZ Elnöksége Tolnay Tibornak, a szövetség társelnökének megválasztását egyhangúlag támogatta és a Küldöttgyűlés is egyhangúlag szavazott bizalmat az új elnöknek.

„A vállalkozói kör felém megnyilvánuló bizalmát Demján Sándor szellemi hagyatékának megőrzésével, a szövetség alapelveinek és törekvéseinek továbbvitelével kívánom megszolgálni. A VOSZ a vezetésemmel változatlanul partneri kezet nyújt a munkaadói és munkavállalói érdekképviseleteknek, a kamarának és a Kormányának és segítő együttműködést ajánl az ország gazdaságának fejlesztéséhez.” – nyilatkozta Tolnay. Az elnök több évtizedes érdekképviseleti és üzletemberi tapasztalatával az ÉVOSZ-ban és a kamarai szervezetben, továbbá meghatározó vállalkozóként a Magyar Építő Zrt-ben garanciát jelent ahhoz, hogy a VOSZ továbbra is mértékadó munkaadói érdekképviseletként működjön Magyarországon: „A szakértői egyeztetések most is folynak és mi továbbra is mindent el fogunk követni azért, hogy modernizálódó versenygazdaságunkban az értékteremtésre alapozott növekedés megvalósulhasson és mindez tartós és stabil jólétet teremtsen hazánkban. ” – hangsúlyozta az elnök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük