Baranyai értékké nyilvánították a Trust Hungary-t

Ausztráliától Új-Zélandon át, szinte valamennyi földrész borászataiban találkozhatunk a magyar tölgy nagyszerű tulajdonságait és a magyar munkaerő kiválóságát hirdető tölgyfából készült boroshordókkal, amelyeket a szigetvári Trust Hungary Zrt. gyárt.

Évről évre külföldi újságírók, borászok, és szakemberek látogatnak el a gyárba, hogy megismerjék az itt készülő termékeket, és természetesen megcsodálják itt a történelmi értékeket rejtő környezetet is. A gyártási technológia fontos része a magyar kreativitás és innováció. 25 év alatt kialakult egy olyan, minden más gyártótól eltérő „Trustos ízvilág”, ami egyedivé teszi, minden más hordótól jól megkülönbözteti a terméket. Az üzem azért épült Baranyában, mivel az itt található éghajlati körülmények, a szél, napsütéses órák száma, a csapadék mennyisége biztosítja a legmegfelelőbb körülményeket a tölgyfa donga érleléséhez. Nem véletlen tehát, hogy hivatalosan is baranyai értékké vált a cég és a termék.
Mannó Pál cégvezető minderről így összegez: – Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bekerültünk a Baranya Megyei Értéktárba. Hiszünk abban, hogy magyar alapanyagból, magyar munkaerővel valódi értéket állítunk elő, ezt igazolja az is, hogy 45 országban keresik a termékeinket. A nevünk valamennyi kontinensen jól cseng, Baranyában mégis kevesen tudnak róla, hogy van itt egy olyan termék, amelyben a hazai erdészek évszázados munkája, az anyag és a magyar munkaerő kiválósága, precizitása is megjelenik. A folyamatos kutatás-fejlesztés eredménye ez a sajátos ízvilág, ami ismerté teszi a terméket és mi erre végtelenül büszkék vagyunk.

Mannó Pál, a VOSZ Baranya Megyei Szervezetének elnökségi tagja. Neki és a vállalkozásnak ezúton is gratulálunk!
VOSZ Baranya Megyei Szervezete elnöksége

Forrás: Bama.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük