Energy Globe díjat nyert a Terrán GENERON napelemes tetőcserép

Több mint 150 pályázat közül bizonyult kategóriájában legjobbnak a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. GENERON napelemes tetőcserepe.

A fenntarthatóság és az energiahatékonyság jegyében megszervezett E.ON Energy Globe eseményen 6 különböző kategóriában keresték a leginnovatívabb és legfenntarthatóbb ötleteket, melyek közül a zsűri által kiválasztott fődíjas pályázó bejuthat az energiavilág „Oscar-díjaként” emlegetett nemzetközi döntőbe is. A Terrán GENERON egy ilyen éles mezőnyben is képes volt vállalat kategóriában újabb elismerést bezsebelni.
A GENERON napelemes tetőcserép teljesen új szintekre emeli a tető és a cserép szerepét, hiszen teljes körű megoldást nyújt nemcsak tetőfedésre, de a napenergia maximális hatásfokon történő hasznosítására is. Különlegességét az adja, hogy a napcellákat olyan speciális módon integrálják az egyedi tetőcserepek felszínére, hogy azok megjelenése és felhelyezése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Ez kulcs a sikerhez, valamint az olyan elismerő díjakhoz, mint az Energy Globe. 

– Közel évszázados múlttal a hátunk mögött mindig képesek vagyunk megújulni és fejlődni. Kiemelten fontos számunkra a környezettudatos gondolkodás, a fenntarthatóság. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig is élen jártunk a kutatásban és fejlesztésben, az innovációk használatában. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén több díjat is nyert fejlesztésünk, a Terrán GENERON, ami jól szimbolizálja gondolkodásmódunkat. Az elismerések minket igazolnak, a visszajelzéseknek köszönhetően tudjuk, hogy korszerűsítéseinkkel jó utat jelöltünk ki magunknak – mondta Gódi Attila, ügyvezető igazgató.
A 100%-ban magyar tulajdonú cég azonban nem csak terméke fejlesztésében törekszik a jövőbemutató megoldásokra. A környezettudatos hozzáállás a gyártásban is tetten érhető, többek között a Bólyban létrehozott napelempark esetében, amelynek segítségével napenergiából biztosítják a cserépgyártó üzem teljes villamosenergia-ellátását.
A megújuló energia és a környezetre gyakorolt ökológiai, továbbá esztétikai hatás évről évre egyre jobban felértékelődik, ami egyértelműen érzékelhető a fogyasztói igények alakulásán is.
A GENERON tetőcserép hűen tükrözi a cég szellemiségét, hiszen innovatív és környezettudatos is egyszerre. Esztétikus, könnyű kezelhetőségének köszönhetően pedig korszerű, emellett teljes egészében felhasználóbarát. Lépést tart a lakosság elvárásaival, valamint professzionális választ ad a 21. század technológiai kihívásaira.

2 hozzászólás

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Thanks! You can read similar art here: Backlink Building

  2. Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The full glance of your site is wonderful,
    let alone the content! You can see similar here sklep

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük